BACKX ASSURANTIËN

Assurantiekantoor en meer

Backx Assurantiën is het onafhankelijke assurantiekantoor dat doet wat anderen beloven. Wij helpen u direct wanneer u iets overkomt, of op zoek bent naar een advies op maat. Hierbij gaan wij veel verder dan het afsluiten van een polis.

In de wirwar van verzekeraars, hypotheekverstrekkers en pensioenfondsen vinden wij de beste oplossing die anderen over het hoofd zien.

Laagdrempelig voor iedereen

Met ons laagdrempelige karakter brengen wij het persoonlijke weer terug in een zakelijke relatie. Wij verdiepen ons in uw situatie en beseffen dat u van het regelen van een verzekering, hypotheek of pensioen niet erg enthousiast wordt. Het zijn de mogelijkheden en het geruststellende gevoel waarvan u wel gelukkig wordt, nu en in de toekomst.

Bent u ook toe aan een helder en transparant advies van een onafhankelijk assurantiekantoor met oog voor persoonlijk detail? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en ervaar het zelf.

Backx Assurantiën - voor particulier, agrariër, ZZP en MKB

Waarom kiezen mensen voor Backx Assurantiën?

  • Het beste advies
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Persoonlijk en oprecht
  • Helder en transparant

De Huizenpraktijk is een onderdeel van Backx Assurantiën. Middels deze combinatie kunnen wij u op verschillende vlakken van dienst zijn, van verkoop/aankoop woning tot aan hypotheken, verzekeringen en pensioenen! Alles onder één dak!